szombat, március 25, 2023
   
Text Size

Telefon központok

Spartoo Summer Sales

 

Üdvözlöm!

Analóg, VOIP, ISDN telefonközpontok értékesítése

Mivel foglalkozik cégünk, illetve milyen szolgáltatásokat biztosít?

A HACSA TEL Magyarország Kft. VOIP, ISDN és Analóg telefonközpontok értékesítésével, telepítésével, szervizelésével foglalkozik. Értékesítő, programozó és szerelő technikusaink szakértelme és tapasztalata garantálja meglévő és új ügyfeleinknek a gyors, pontos megbízható munkát.

Keressen bizalommal! Díjmentesen felmérjük igényeit és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb telefonközpontot, legyen az új vagy használt!

Miért érdemes Panasonic telefonközpontot választani?

A válasz egyszerű, mert a Panasonic telefonközpontokhoz Magyarországon is elérhető a szerviz szolgáltatás, míg más típusokra csak Németországban és Amerikában van szerviz lehetőség.

Mi történik, ha meghibásodik a Panasonic telefonközpont?

A telefonközpont esetleges meghibásodását elemi szinten tudjuk javítani, míg más márkáknál, pld Siemens, Unify, Bosch, Avaya, Cisco típusokban cserélni kell a hibás kártyát, de több esetben az egész alközpontot cserélni kell.

Mi az első lépés, ha telefonközpontot szeretne?

Igényfelmérés! Fontos, hogy már az elején tisztában legyünk az igényeinkkel, így nem mindegy, hogy otthoni, irodai vagy esetleg call centeres használatra szeretnénk telefonközpontot.

Mi történik, ha nem tudok telefonközpontot választani?

Hívjon bizalommal! Díjmentesen felmérjük igényeit és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb telefonközpontot, legyen az új vagy használt! Mobil: +36 (70) 385-7777

Mi történik, mi a teendőm, ha kiválasztottam a megfelelő telefonközpontot?

Megrendelését leadhatja webáruházunkban, de telefonon és e-mailben is megrendelheti a kívánt terméket!

Hogyan kerül beépítése a telefonközpont, illetve mennyi idő alatt végezhető el a beüzemelése?

A megrendelés beérkezése után akár már másnap telepíthetjük a kiválasztott telefonközpontot, mivel szinte minden termékünk raktárkészleten van! Beüzemelési idő maximum 3-7 óra!

Rengeteg cég foglalkozik beépítéssel, de ki fogja szervízelni a telefonközpontunkat?

Cégünk 1999 óta foglalkozik telefonközpontok értékesítésével, beépítésével illetve szervizelésével, így biztosíthatom, hogy nem lesz gond a telefonközpontok szervizelésével.

Ha bármilyen meghibásodás történik a telefonközponttal, mennyi időn belül tudják elhárítani azt?

Általában a bejelentéstől számított 4 órán belül ki tudunk szállni és el tudjuk hárítani a hibát. Ez legrosszabb esetben maximum 24 órát vehet igénybe.

Mi történik, ha bővíteni szeretném a telefonközpontot?

Önnek semmi más teendője nincs, mint, hogy felveszi cégünkkel a kapcsolatot és kollégáink tájékoztatják a szükséges lépésekről a bővítéssel kapcsolatban. A megbeszéltek szerint cégünk általában 4 óra alatt elvégzi a kívánt telefonközpont bővítését. Legrosszabb esetben maximum 24 órát vehet igénybe, ez függ a bővítés mértékétől, illetve cégünk terheltség

További kérdése van?

Hívjon bizalommal!

Hacsa Gábor

Mobil: +36 (70) 385-7777

 


Panasonic telefonközpont
Digitális telefonközpont
Analóg telefonközpont
ISDN telefonközpont
VoIP telefonközpont

ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 13 vendég böngészi