szombat, március 25, 2023
   
Text Size

Globális interkereskedelem

 

Üdvözlöm!

Mi vagyunk a Globális kereskedelmi átalakulás szakértői.

Úgy véljük, nincs olyan dolog, hogy “forgalom”. A ”forgalom” a különböző országból és kultúrából származó embereket takarja – férfiakat és nőket különféle területekről, korcsoportokból és célokkal, mindenkinek különböző igényei vannak. Megértjük ezt a paradigmát és ennek megfelelően járunk el.

Globálisan gondolkodunk és Lokálisan cselekszünk.

Termékeink és ajánlataink mindegyike igazodik a megcélzott helyi piaci igények kielégítésére. Amikor minket reklámozol, biztos lehetsz benne, hogy eléred a lehető legjobb konverziós arányt világszerte.

50 helyi fizetési lehetőség

Az ügyfelek előnyben részesítik az általuk ismert fizetési lehetőségeket. Sok erőfeszítést teszünk meg azért, hogy a számlázási stratégiánk minden olyan helyi piachoz alkalmazkodjon, ahol jelen vagyunk.

Kiváló, részletes statisztika

Partnereink beléphetnek a részletes, felhasználóbarát és gyönyörű statisztikába. A fantasztikus grafikonok és adatok bármikor lehetővé teszik a hatékonyság elemzését, így magabiztos döntéseket és lépéseket lehet meghozni.

Ajánlatok teljes spektruma

Termékeink széles skálája kielégíti a különböző fogyasztói igényeket. Könnyen megtalálhatod a közönséget az ajánlatainkkal, valamint nagyszerű sikereink nyomán is.

Weboldalaink mobil verziója

Szinkronban vagyunk a legújabb trendekkel és a mobil eszközök ezek egyike. Weboldalaink optimalizálva vannak a mobil eszközökkel való elérhetőségre, így fokozza a felhasználói élményt és több eladást generál.

Verseny a partnereknek

Amikor minket reklámozol, azon kívül, hogy rengeteg pénzt kereshetsz, esélyed lesz megnyerni a nagyon jó felszereléseinket és díjainkat a versenyeinken.

Kijelölt ügyfélkapcsolati menedzser

Egy kijelölt ügyfélkapcsolati munkatárs mindig jelen lesz, hogy megválaszolja az összes kérdésedet és segítséget nyújt a profit növelésére.

Földrajzi hely alapú bannerek

A földrajzi alapú reklámok segítségével az internetezők a saját nyelvükön és közvetlenül a helyi ajánlatainkat látják. Ez a konverzió növekedését és több eladást jelent Neked. Oh, és említettük már, mennyire egyszerű elhelyezni egy honlapon?

Remek jutalékok

A szabály itt is rendkívül egyszerű: a partnereink megkapják a lehető legmagasabb jutalékokat minden olyan eladásból, amelyek a saját partner linkjein keresztül érkeztek. Azt akarjuk, hogy partnereink elégedettek legyenek, és hogy megtudják, hogyan kell „befogni a nagy bálnákat”.

Kényelmes fizetési módszerek

Ez a Te pénzed, így Te döntöd el, hogyan akarod megkapni. Választhatsz a Paxum, banki átutalás, csekk, WebMoney vagy Epese közül. A kényelem kulcsfontosságú.

Egyedi promóciós eszközök

Partnereink részére olyan könnyen használható eszközöket kínálunk, amelyek segítenek az ötleteiket megvalósítani és pénzzé alakítani. Szükséged van valami másra? Tudasd velünk!

200 országba szállítunk

Hódítsd meg a világot. Szerezz pénzt a világon bárhonnan. Velünk a lehetőségek korlátlanok.

30 nyelven

A konverziós ráta a magasban van, ha a látogatók kényelmesen böngésznek. Vásárlóinkat tiszteletteljesen kezeljük, és a saját nyelvükön beszélünk velünk.

33 termék

Folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat olyan magas minőségű termékekkel és márkákkal, amelyeket a vásárlók az egész világon megbecsülnek.

10 év tapasztalat

A tapasztalatunk az egyik legnagyobb erősségünk. Leendő partnereink epikus eredményeket keresnek, ezért érdemes most regisztrálni és osztozni a sikereinkben.

Gyere dolgozz Velem!

Erre a linkre kattints: http://track.cashinpills.com/product/Ajánlott-oldal/?pid=89&uid=2008

Szívélyes Üdvözlettel,
Virág László
Tel: 0672479159
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: www.netszolga.hu
Facebook: www.facebook.com/viragapa

 

ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 11 vendég böngészi