péntek, május 07, 2021
   
Text Size

Fertőtlenítő rendszer (kapu/szerek)

 

 

Üdvözlöm!

Megbízóm egy magyarországi cég ajánlata fertőtlenítő rendszerre!

Fertőtlenítő rendszer (kapu/szerek) leírása:

1. Nem kell megvenni a rendszert hazánkban, elég bérelni.

2. Ebben benne van a napi 10 liter fertőtlenítőszer is.

3. Minimum bérleti idő: 1,5 év.

4. A kapu 3 mp alatt fertőtleníti permettel az embert és megméri a hőmérsékletét is, majd jelez ha magasabb a hőmérséklete és így az üzemeltető eldöntheti, hogy az adott látogató bemehet-e az épületbe.

5. Állami támogatás is igénybe vehető a rendszer telepítésére és üzemeltetésére.

Az alábbi cégeknek, intézményeknek ajánljuk:

Egészségügyi intézmények, kórházak, klinikák.

Közintézmények, hivatalok.

Oktatási intézmények (Egyetemek, oktatási intézmények).

Plázák, bevásárlóközpontok.

Sportlétesítmények.

Nagy munkáltatók (ahol sok ember dolgozik).

Irodaházak.

Vasutak

Közlekedési társaságok (Volán és helyi közlekedési társaságok)

Repterek, légitársaságok.

A fertőtlenítőszer rendelkezik NNK engedéllyel és biztonsági adatlappal is, az országos tiszti főorvos asszony (Müller Cecília) aláírásával.

Az általunk kínált új és egyedülálló fertőtlenítő technológiát hazánkban, és a világon bármely, fertőzéssel sújtott országban is terjeszthető, kapcsolatrendszerük útján.

Referenciák: Lufthansa, Audi Magyarország.

Üzleti lehetőség: Az általunk kínált egyedi fertőtlenítő technológiát hazánkban és bármely országban terjeszthetik a kiterjedt kapcsolatrendszerükön keresztül, ahol jelen van és gondokat okoz a Covid-19 fertőzés elleni védekezés. Adott esetben Disztribútorként kizárólagosságot is kaphat a cég az adott országban! A fertőtlenítőszer EU-ban elfogadott engedélyét az adott ország hatóságainál el kell fogadtatni ami rövid időt vesz igénybe, és elkezdődhet a kereskedelem a termékekkel.

Profit: az üzemeltetéshez szükséges tisztítószer rendelésből adódik, a kapuk fennállásának végéig. A pontos haszon függ a felállított kapuk mennyiségétől illetve milyen széles körben sikerül elterjeszteni ezt az új technológiát, megbeszélés kérdése. A kapuknak egyszeri költsége van külföldön, idehaza elég bérelni a kaput nincs szükség a megvásárlására. A kapu bérleti díja hozzávetőlegesen bruttó 300.000 Ft/hónap, ami az átmenő forgalom függvénye.

Várom Szíves megkeresését,  a legaluli elérhetőségeimen, amire megadom a megbízóm kontakt adatait, aki minden engedélyezési dokumentációt és specifikációt bemutat Önnek!


Üdvözlettel,

Virág László

Média Szolgáltató

Tel: 06-72-479-159

Mobil: 06-20-958-4766

Skype: virag_laszlo_44

Web: https://netszolga.hu/