szerda, október 21, 2020
   
Text Size

Keresés az oldalon

Idegennyelvi fordítóink

Üdvözlöm!

Hogyan érheti el az idegennyelvi fordítóinkat?

A bal oldali almenűk felsorolásból válasszaki az Önnek szükséges nyelven fordító munkatársunkat és vegye fel a kapcsolatot személyesen.

Hogyan juthat a média rendszerbe, mint fordító?

Tisztelt Érdeklődő!

Mint a  Netszolga Nemzetközi Virtuális Szolgáltató tulajdonosa és a www.netszolga.hu szerkesztője, bármely idegen nyelven levelezni tudó személynek egy közös hasznú és kockázatú együttműködési munka lehetőséget ajánlok.


Közös kockázatú együttműködés vállalása  a Netszolga üzleti levelezésében, melynek eredménye után a jutalékunk  50%-át fizetjük. Eredménytelenség esetén a kockázat is közös!

Ezt a lehetőséget bármely idegen nyelven levelezni tudó tanuló haladó, vagy anyanyelvi szinten értő személyeknek is ajánljuk!

A munka gyakorlati végzése:
A Netszolga export-import közvetítéssel és  turisztikai (szálláshely), továbbá ingatlan, valamint több tevékenységű közvetítésekkel is foglalkozik, ezen tevékenység végzésére esetenként rövid árajánlatokat és szálláshely foglalással kapcsolatos levelezéseket kell folytatnunk többféle idegen nyelven.


Ezen fordításokat az együttműködő fordítóink végeznék és a létrejött üzleti jutalék után a jutalék 50%-ra jogosultságot garantálunk.

Média lehetőség Önnek ingyen!

Az együttműködő partnereink ajánlatait ingyenesen elhelyezzük a Netszolga több nagy látogatottságú weboldalain, így a fordítói ajánlata bekerül a Netszolga médiarendszerébe és  a munkája ajánlatát állandóan a média fókuszában tartja!
Tehát csak azt kell tennie, hogy eljuttat hozzánk egy ajánlatot, amit  felteszünk az "Idegen nyelvi fordítóink" linkek alá, ahonnan nagy valószínűséggel minél többen megtalálják az Ön munka ajánlatát és a hirdetési szövegek fordítása mellet más fordítási megbízásokra is felkérik Önt, mely munka után a számlázást, ha szükséges a Netszolga teljesíti, ezért a munkáért a Netszolga ellenszolgáltatást nem kér, továbbá az együttműködésünkben  végzett munka után is jövedelemhez jut.

4625 magyar oldalon fix kattintási díjon a Netadclikkel! Csak az eredményekért fizet! Kattintson Ide!


Várom együttműködési szándékát!

Szívélyes Üdvözlettel,
Virág László E.V
„Netszolga” Nemzetközi Virtuális Szolgáltató
7815-Harkány,   Munkácsy M.u.11.
Te: 06-72-479-159,    Fax: 06-72-580-054
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Skype: virag_laszlo_44

 

4625 magyar oldalon fix kattintási díjon a Netadclikkel! Csak az eredményekért fizet! Kattintson Ide!

ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 16 vendég böngészi

Legfrissebb