szerda, június 16, 2021
   
Text Size

Netszolga

Üdvözlöm Kedves Látogatóm!

 

 

Üdvözlöm!

A netszolga nem regisztráltat, a szolgáltatása ingyenes, személyes adatokat nem tárol, nem véd és nem is kezel!!! Nemcsak látni, hanem látszódni is szükséges a virtuális piacon!

A jövő a teljesen digitalizált üzleti folyamatoké. Az e-business szervesen beépül a gazdasági élet mindennapjaiba. A versenyképesség megőrzése megköveteli az üzleti folyamatok digitalizálását azokon a területeken is, ahol lehetséges.... Az 500 milliós Európa és a világ kitárulása elégséges okot szolgáltat arra, hogy termékeinket szolgáltatásainkat, minőségi paramétereinket és természetesen adatainkat a szélesebb nyilvánosság számára is hozzáférhetővé tegyük.

Nemcsak látni, hanem látszódni is szükséges a virtuális piacon!

Minél jobban bővül a világháló adta pozitív információs lehetőségek köre, azt látni lehet, hogy annál nagyobb a ráutalás ara, hogy a kínálatainkat egy bizonyos szakterületen való együttes megjelentetéssel emeljük a média fókuszába.

Nem elég a kitűnően megszerkesztett saját web portál, azt ki is kell vinni e hatalmas piacra!

Teljesen mindegy, hogy mennyire nagyszerű a vállalkozása, hogy milyen kiváló a terméke, vagy mennyire jól szervezettek a céges folyamatai. Valójában minden erőfeszítés és munka mindössze elfecsérelt energia, ha a kínálata egyáltalán nem, vagy akár csak rosszul jut el a lehetséges vevők tömegeihez.

Egyre jobban szükség van olyan adatbázisokra katalógusokra, amelyeknek szakember a szerkesztője és egyben szakember gazdája, mert a gazda tudja, hogy a közös érdekeken alapuló kínálatokat kinek mutassa be és kommunikálja le. A szakmai gazda tudja azt, hogy az ajánlatokat „leporolva” szakmailag megalapozva kell "tálalni" és a mai kornak megfelelően a világháló kereső rendszereiben hatékonyan elhelyezni.

Tisztelettel ajánlom, böngésszen a médiaajánlataimban és remélem sikerül találnia az Ön számára és cége testére való média ruhát, mert a megjelenés még mindig a legfontosabb az üzleti élet porondján!