péntek, május 07, 2021
   
Text Size

Állást Keres-Kínál


BUDAPESTI ÁLLÁSOK:

IT & TECHNOLÓGIA - LOGISZTIKA - MARKETING MÉDIA KOMMUNIKÁCIÓ - ADATMENEDZSMENT - PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL - ÜGYFÉLSZOLGÁLAT HR SZOLGÁLTATÁSOKEGÉSZSÉGÜGY ÉS GYÓGYSZEIPAR - ÉRTÉKESÍTÉS ÉS ÜZLETFEJLESZTÉS - ÜZLETI ADMINISZTRÁCIÓ, TÁMOGATÁS ÉS BACKOFFICE

EGYÉB VÁROSOK ÁLLÁSOK:

GYŐR ÁLLÁSOK - PÁPA ÁLLÁSOK - PÉCS ÁLLÁSOKSZÉKESFEHÉRVÁR ÁLLÁSOK


Üdvözlöm!

Az állásra jelentkezőinknek három lépésben van lehetőségük arra, hogy a rendszerben optimális álláskeresés induljon el!

A fenti, vagy a bal oldali menük alatt találja a települések szerinti állás ajánlatok leírását. 1. Az oldalakon található a cégek terjedelmes leírásai és követelményei a MEGNÉZEM hivatkozás alatt!  2. A rendszerbe való belépéshez  REGISZTRÁLOK hivatkozás alatt egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni. 3. Ahhoz, hogy a rendszerben az Ön által igényelt szakterületen munkát ajánljunk, be kell jelentkezni a  JELENTKEZEM hivatkozás alatt megnyíló űrlap kitöltésével. Minden ingyenes és elkötelezettség nélküli!! A regisztrációját 6 hónapig tartjuk nyilván, majd törlésre kerül! Ha több információra lenne szüksége, kérem keressen meg az aluli elérhetőségeim bármelyikén!

Mik a feltöltött Önéletrajz (CV) szembeni feltételek? Az álláskeresőnek van tapasztalata  egy bizonyos szakmai területen (pl. IT&Technológia területen)  beszél angolul, vagy egy másik idegen európai nyelven minimum B2-es szinten  A CV tartalmazza az iskolai végzettségét, szakmai tapasztalatait, nyelvtudásának pontos szintjét és elérhetőségeit Európai Uniós állampolgár. Legmagasabb iskolai végzettsége legalább alapdiploma (BA/BSc) Nézze meg a Céginformációkat, mert nem minden munkáltató ragaszkodik minden feltételhez!!  Online állásinterjú lehetősége adott!

Nagyon fontos: Amikor a JELENKEZEM oldalon  az következő szöveg jelenik meg: "A felhasználói profilod nem jogosult Gyors regisztráció létrehozására. Lépj be Álláskeresőként!" akkor még a REGISZTRÁLOK oldalon nem regisztráltál be!! Tehát előbb regisztrálni kell, majd belépni a profilodba és ott lehet jelentkezni!!

Az oldal  linkjét küldje el a szintén munkát kereső barátainak!

Állásra jelentkezés és önéletrajz feltöltés:
Munkaerő toborzási lehetőség cégeknek:

Szívélyes Üdvözlettel,

Virág László állástoborzó
Tel: 0672479159
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Skype: virag_laszlo_44
Web: https://netszolga.hu
Facebook: http://www.facebook.com/viragapa