hétfő, november 23, 2020
   
Text Size

Keresés az oldalon

Állást Keres-Kínál


BUDAPEST ÁLLÁSOK - BUDAPEST IT & TECHNOLÓGIA - BUDAPEST HR SZOLGÁLTATÁSOK - BUDAPEST LOGISZTIKA - BUDAPEST MARKETING MÉDIA KOMMUNIKÁCIÓ - BUDAPEST MENEDZSMENT MÉRNÖKI - BUDAPEST PÉNZÜGY ÉS SZÁMVITEL - BUDAPEST SALES ÉS ÜZLETFEJLESZTÉS - BUDAPEST ÜGYFÉLSZOLGÁLAT - BUDAPEST ÉPÍTŐIPAR - BUDAPEST  TALENTUNO - GYŐR ÁLLÁSOK - OROSZLÁNY ÁLLÁSOK -  TATABÁNYA ÁLLÁSOK - PÁPA ÁLLÁSOK - PÉCS ÁLLÁSOK - SZOMBATHELY ÁLLÁSOK - KOMÁROM ÁLLÁSOKKISKUNHALAS ÁLLÁSOKSZÉKESFEHÉRVÁRPÁLYAKEZDŐKNEK - NAGYTARCSA - ESZTERGOM ÁLLÁSOK


Üdvözlöm!

Az állásra jelentkezőinknek három lépésben van lehetőségük arra, hogy a rendszerben optimális álláskeresés induljon el!

A fenti, vagy a bal oldali menük alatt találja a települések szerinti állás ajánlatok leírását. 1. Az oldalakon található a cégek terjedelmes leírásai és követelményei a MEGNÉZEM gomb alatt!  2. A rendszerbe való belépéshez  REGISZTRÁLOK gomb alatt egy egyszerű regisztrációt kell elvégezni. 3. Ahhoz, hogy a rendszerben az Ön által igényelt szakterületen munkát ajánljunk, be kell jelentkezni a  KITÖLTÖM gomb alatt megnyíló űrlap kitöltéséhez. Minden ingyenes és elkötelezettség nélküli!! A regisztrációját 6 hónapig tartjuk nyilván, majd törlésre kerül! Ha több információra lenne szüksége, kérem keressen meg az aluli elérhetőségeim bármelyikén!

Mik a feltöltött Önéletrajz (CV) szembeni feltételek? Az álláskeresőnek van tapasztalata  egy bizonyos szakmai területen (pl. IT&Technológia területen)  beszél angolul, vagy egy másik idegen európai nyelven (a magyar nem számít) minimum B2-es szinten  A CV tartalmazza az iskolai végzettségét, szakmai tapasztalatait, nyelvtudásának pontos szintjét és elérhetőségeit Európai Uniós állampolgár. Legmagasabb iskolai végzettsége legalább alapdiploma (BA/BSc) Nézze meg a Céginformációkat, mert nem minden munkáltató ragaszkodik minden feltételhez!!  Online állásinterjú lehetősége adott!

Az oldal  linkjét küldje el a szintén munkát kereső barátainak!

Állásra jelentkezés és önéletrajz feltöltés:
Munkaerő toborzási lehetőség cégeknek:

Szívélyes Üdvözlettel,

Virág László
Tel: 0672479159
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Skype: virag_laszlo_44
Web: https://netszolga.hu
Facebook: http://www.facebook.com/viragapa

ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 17 vendég böngészi

Legfrissebb